Inicio » Catálogo » Nuestra Empresa   Éntrenos en contacto con   Nuestra Empresa   Envios/Devoluciones    

Búsqueda Rápida 
 
Búsqueda Avanzada
Categorias 
AZULEJOS (5)
COLUMNAS HIDROMASAJE (7)
PROTÉGETE Y EQUÍPATE PARA EL FRÍ (14)
Novedades más
CHAQUETA LULEA PANOPLY
CHAQUETA LULEA PANOPLY
29.99EUR
Información 
Nuestra Empresa
Envios/Devoluciones
Contactenos
Quienes somos?  

 

Comercial Arques, S.C.C.L. és una empresa familiar fundada l’any 1967 en la qual el seu fundador Juan Jose Arques Rullo va construir a Sant Jaume D’Enveja un petit magatzem de 60m2 i amb un petit pati , el qual a més de subministrar materials, tambées fabricaben peces de granito artificial per a finestres i graons per a escales i tambe es va procedir a l’elaboració de ferralla.

A partir dels anys 80 es va passar a la venta al por major i es va fer l’ampliació del magatzem.També es van adquirir terrenys i camions per a poder oferir un millor servei.

Actualment l’empresa Comerc ial Arques, S.C.C.L. per millorar i facilitar el servei als nostres clients, a construït un nou magatzem al Pol.Ind. l’Oriola d’Amposta.

Desde Comercial Arques els hi podem oferir una amplia gamma de materials, com poden ser prefabricats de formigó per a treballs d’estructura d’edificis (bovedilles, vigues, casetons i plaques alveolars), faci.lliten càlculs d’estructures, gaudin tots aquests materials dels corresponents certificats oficials. Tantmateix els oferim tots els productes d’andamiatges, bastides, etc. Gaudim també de preus competitius amb geros, totxana, tabic, tabic de gran format, gero acústic formigó i gero acústic d’argil.la (acusper), sent distribuïdors avantatjats de les fabriques: Fantini, Casao, Culleré, Hermo, Belianes, Suceram, etc. Tantmateix els oferim una amplia varietat de totxo caravista i klinker (Malpesa, Incecosa, Almar, Decepal, Añon, Piera, Verniprens, Iturralde…) i un gran assortit de models i preus de paviments i revestiments nacionals i internacionals (Marazzi, Vives, Pamesa, Ceracasa, Keraben, Aparici…), som també distribuïdors a la zona de façanes ventilades. Disposem d’ofertes irrepetibles amb sanitaris (Roca, Bis-Baño, IdealStandard, Sangrá…) i griferíes (Marti, Tres, Hansgrohe…).

També disposem d’un ampli estoc de materials químics per la construcción (Sika, Mapei, Puma, Cemex, Uniland, Weber, Gecol, Prebesec, etc.). Així com tot tipus de tubs de pvc i accessoris.

Al magatzem d’Amposta disposem d’una oferta amplia en productes de ferretería (Gronpes, Hitachi, Makita, Stanley, Rubi, etc.) i electrodomestics amb linia blanca o amb acer (Bosch, Balay, Indesit, etc.). Tanmateix oferim servei directe de fabrica de venda i col.locació de mobiliari per a cuines, mobiliari de bany i venda i col.locació de mampares, cabines hidromassatge i columnes multijet.

Els oferim també servei de venda i col.locació de paviments laminats i parquets.

En quant al servei en la distribució de materials disposem d’una flota propia de 4 camions grua i un tráiler de 24 Tn, així com serveis diaris de report amb cooperatives de transport de cobreixen gran part de la geografía nacional.

 

 
Foto Panoramica  
  Continuar  
Entrar 
Compras más
0 productos
Copyright Deltadisseny.com